Együtt

Építünk

Szakember vs Megrendelők

Egy beszélgetés során jött elő a téma megrendelő…

Itt a kánikula, hogyan védekezzünk ellene?

  Itt vagyunk a nyár közepén és egyre nagyobb…

Átadom másnak a munkát. Avagy mi állhat-e mögött?

Többször van olyan, hogy egy szakember vagy nem tudja,…

Rólunk

Célunk egy minőségi szakemberkereső létrehozása, melynek szerves részei az ingatlanhoz köthető szolgáltatások, úgymint értékbecslés, ügyvédi szolgáltatás, virtuális ingatlanbemutatás és ingatlanközvetítés.
Olvasóként, érdeklődőként a szakemberkereső mellett friss információkat kaphat blogunkban!
Szakemberként pedig vegye fel velünk a kapcsolatot, jöjjön és mutatkozzon be üzleti találkozóinkon, ahol az üzleti ajánlatok mellett hasznos kapcsolatokat is építhet!
“Egy oldal, ami összeköti a megrendelőt a megfelelő, minőségi munkát végző szakival”.
 • Szakemberközvetítés

  Ha elakadna a keresésben, mi segítünk megtalálni az Önnek legmegfelelőbb, otthonához legközelebb eső szakembert!

 • Ingatlan szövegezés, fotózás

  A mai világban kiemelten fontos a megfelelő szöveg és jó minőségű fotó feltöltése, ebben nyújtunk segítséget.

 • Ingatlankeresés

  Ha még nem találta meg a megfelelő ingatlant, mi segítünk a keresésben! Forduljon hozzánk bizalommal!

 • Ingatlan eladáshoz kapcsolódó marketing tevékenység

  A social media nagyon fontos területe az ingatlan eladásnak, több millióan nézik országszerte ezeket a csatornákat, ne hagyja ki Ön sem!  Eddig már több embernek segítettünk. Havi nézettségünk meghaladja a 100.000 főt.

Szakemberkereső szolgáltatás

Ha nyugodtan, felesleges idegeskedések, bosszankodások nélkül szeretné megélni a felújítást, építkezést, akkor használja a Szakemberkeresőnket.

Építkezzen az ingatlanszakival!

Szeretne hátradőlve nyugodtan építkezni? Mi levesszük az ön válláról a terhet. Bízza meg az ingatlanszakit a megfelelő szakember felkutatásával

Rólunk mondták

“Az ingatlanszaki egy remek fórum, ahol többek között megtalálhatja az érdeklődő álmai otthonát. Ezek mellett természetesen igénybe vehető a szakmák tárháza is, is mint pl. Műszaki ellenőr, mérnök, generál kivitelező, biztosító, kertész és még ezer más szakértő. Üzleti szempontból sem utolsó hiszen hitelszakértőként rengeteg céges kapcsolódási pontot találtam a csoport tagjaival.”

Juranits GyörgyBankmonitor.hu képviselője

“Annó meghívás alapján érkeztem meg az ingatlanszakihoz. Építősként már az elején érdekesnek találtam az oldalt. Aztán egymásra is figyelni kezdtük. Azóta több cikkemet is megosztották építési, ingatlanos témában, sőt, interjú is készült velem. Szakmai megbecsülést kaptam, kapcsolatokat építhettem. Köszönöm a lehetőséget!”

Lippai ZsoltÉrtékbecslő

“Kitartó lelkesedés jellemzi az oldal fentartóit. Folyamatosan követik a trendeket. A legjobb szakik.”

Sebestyén SzabolcsIngatlanközvetítő

Megbízható, leinformált ingatlanos és építőipari szakemberek oldala.

Faludi Zoltán, földmérőIntelliGEO Kft

“A mai világban, ahol minden második sarkon ingatlan iroda hirdeti magát, ahol közhelyszerűen alig találsz megbízható és hozzáértő szakembert a felújításhoz vagy a lakberendezéshez, ez az oldal és a hozzá tartozó szakmai közösség aranyat ér. Akár eladsz, akár veszel, felújítasz vagy újat rendezel be, az Ingatlan-Szaki az a hely, ahol hiteles szakértőket találhatsz egy helyen, a lakásvásárlástól a berendezésig. Büszke vagyok rá, hogy én is itt lehetek.”

Klein KingaKonyhatervező, konyhasziget blog vezetője
Ez a honlap tökéletes mind a cégeknek, mind a megrendelőknek.
Segít abban, hogy az építőiparban tevékenykedő  cégek, emberek is megismerhessék egymást, amiben későbbi együttműködés lehetősége is benne van.
A megrendelőknek is hasznos, mert itt egy helyen megtalál olyan leinformálható, hiteles, megbízható cégeket, vállalkozókat, akikkel az otthonában, vállalkozásában is építés, felújítás, szépítés, korszerűsítés, stb.  céljából , akiktől minden munkát nyugodt szívvel elvégeztethet.
Köszönöm, hogy itt lehetek!
Sivák GáborSiva Design Studio

Nagyon jó kezdeményezés, hiszen nagy a munkaerőhiány az egész országban. Az ingatlanszakin azonban megtalálod, akit keresel.

dr. Fülöp Edinaügyvéd

Az Ingatlan-szaki nagy odaadással és precízen válogatja meg partnereit, számukra fontos a minőség és a megbízhatóság.

Zsák PéterOkosotthon Club vezető