Állványmester Kft

Állványmester Kft
Budapest, Fejér megye, Pest megye
Budapest

A magyar tulajdonú Állványmester Kft., amely a Magyar Állványépítők Egyesületének tagja, közel 10 éve nyújtja szolgáltatásait Partnereinek Magyarország egész területén és alkalmanként a szomszédos országokban is.

A családi háztól a gyárcsarnokon és irodaházon át a székesegyházig bármit beállványozunk Megrendelőink igényei szerint. Szolgáltatásunk teljes körű: vállaljuk az állványzat tervezését, szállítását, szakszerű és üzembiztos szerelését, helyszínen tartását és igény esetén kiegészítőkkel való (porvédő háló, gyalogos védőtető, téliesítő fólia stb.) ellátását.

Kapacitásunk jóval meghaladja a 10.000 négyzetmétert.

Kiszámítható működésünket saját gépkocsi flottánk, modern eszközparkunk és sok éves tapasztalattal bíró alkalmazottaink mellett stabil alvállalkozói hátterünk is garantálja. Fő versenyelőnyünk a rugalmasság a határidők és az árak terén, valamint a precizitás.

A cégünk által alkalmazott állványrendszert stratégiai partnerünk, Ausztria piacvezető állvány- és zsalurendszer gyártója, a RINGER KG gyártja. Állványrendszerünk valamennyi európai uniós és hazai előírásnak messzemenően megfelel.

Megnyugvással jelenthetjük ki, hogy cégünknél fennállásunk óta állványozás közbeni munkabaleset nem történt munkavállalóink rendszeres munkavédelmi oktatása és a megfelelő védőfelszerelések használatának köszönhetően.

Jelentős szakmai sikerünk, hogy a magyar állványos társadalom szakmai szervezetének, a Magyar Állványépítők Egyesületének 2013.03.01-jén tartott közgyűlésén az egyesület tagságának szavazatai alapján cégünk az 54 méter magas, ikertornyos Zirci Ciszterci Apátság állványozásával díjat szerzett „A 2012. év állványzata” szakmai versenyen!

  • Állványmester Kft
  • Állványmester Kft
  • Állványmester Kft
  • Állványmester Kft

Üzenet küldése a szakembernek

Állványmester Kft