Kenéz Péter-Kenép Kft-Nyílászáró forgalmazás

Kenéz Péter-Kenép Kft-Nyílászáró forgalmazás
Hajdú-Bihar megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
Nyírbátor,Nyíregyháza,Debrecen

A Kenép Kft. egy dinamikusan fejlődő családi vállalkozás. Cégünk főprofilja a műanyag nyílászárók gyártása, a gyártóüzemünket 2005 szeptemberében nyitottuk meg, azóta a folyamatos bővítéseknek köszönhetően egyedi igényeket is ki tudunk elégíteni. Cégünk Ausztriába, Szlovákiába, Romániába, Ukrajnába is folyamatosan forgalmaz.

Nyilászáró közvetlenül a gyártótól!

Nyugalom és kikapcsolódás
A zaj kint marad, mert nyílászáróink Önnek fokozott zajvédelmet nyújtanak bármely környezetben.
A meleg bent marad, a hideg kint
Egy tökéletes nyílászáró beépítésével Ön a fűtési költségét csökkenti, mivel a meleg nem szökik el a lakásából.
Gazdaságosság
A Kenép műanyag ablakkal Ön időt és pénzt takaríthat meg. Termékeinkre jellemző a magas ár-érték arány mind a beruházások, mind a karbantartásuk esetén, mivel ápolásuk annyira egyszerű, hogy Önnek nincs szüksége semmilyen pénzt és időt igénylő karbantartásra.
Környezetvédelem
A műanyag nyílászárók minden eleme (profil, üveg, vasalat stb.) 100%-ban újrahasznosítható. A PVC – amelynek természetes nyersanyaga a kőolaj, a földgáz és a konyhasó – sokkal értékesebb annál, minthogy a szemétégetőbe kerüljön.
A műanyag ablak és a biztonság
Az Ön biztonságát a megnövelt beépítési mélységen túlmenően (74 mm ill. 82,5 mm), az erős kamrafalak, a stabil acélmerevítés és a biztonsági vasaltelemek biztosítják.
Meggyőző technika, időtálló minőség
A tökéletes ablakok laktereinket világossá és egyben átláthatóvá teszik, a szemlélőnek pedig megmutatják a technika és a design alkotta funkcionális szépséget.

Üzenet küldése a szakembernek

Kenéz Péter-Kenép Kft-Nyílászáró forgalmazás