Kocsis Zoltán-Nyílászáró Javítás Pécs

Kocsis Zoltán-Nyílászáró Javítás Pécs
Baranya megye
Pécs
(30) 520 1293

Minden nyílászáró igényli a karbantartást, felújítást, mellyel élettartalma megnövelhető. Ennek hiányában idővel esetleg szorulni, akadni fog a nyílászáró. A nem rendesen záródó ablak hőszigetelő képessége romlik. Nagy fokú szorulás esetén akár vasalat törés is jelentkezhet! Előzzük meg komolyabb költségeit. Ellenőriztesse nyílászáróit a tél beállta előtt, hogy ne növekedjenek fűtési költségei!

Műanyag nyílászáró javítás, karbantartás. Új fajta vagy akár régi típusú nyílászáró javítását is vállaljuk. Szorulás, akadás, lógás és az ezek következtében jelentkező problémák javítása, minden típusú nyílászárón (ajtó, ablak, erkélyajtó, toló-bukó ajtó).

Nyílászáró beállítás, karbantartás, törött alkatrész cseréje, thermo üveg illetve vasalat cseréje. Nyitásirány módosítás, bukó-nyíló átalakítás, betörés utáni teljes javítás. Munkánkat tiszta módon végezzük akár mint ha saját otthonunkról lenne szó. Minden munka végeztével tisztán hagyjuk el lakását, legyen szó javításról vagy akár hőszigetelésről. Esős időben befóliázzuk a nyílászárót. Rövid határidővel, precízen, gyorsan, szakértelemmel javítjuk nyílászáróit!

 

Hozzáértő, lelkiismeretes, jó szakember, segítőkész hozzáállással. Precíz, igényes munka. Ablakot cserélt, redőnyt és szúnyoghálót szerelt fel nálam 1-1 nap alatt. Mire hazaértem benn volt az új ablak, a régi törmeléke pedig el volt takarítva még a lépcsőházban is. Jószívvel ajánlom.

Korrekt, gyors, precíz munkát kaptam! És megfizethető áron!

Bogádi házukat mi vettük meg, általa szerelt nyílászárókkal. Remekül zárnak, nem párásodnak, nagyon rendben vannak kivétel nélkül.CSAK AJÁNLANI TUDJUK MINDENKINEK.

gazi SZAKEMBER! Csak ajánlani tudom, tényleg érti a dolgát! 5 évig szenvedtük az előző “szaki” munkáját, már alig tudtuk nyitni a terasz ajtót, főleg nyáron, de hogy most még bukóra is tudjuk nyitni, azt nem gondoltam volna soha, mivel az “előző szerelő” megmagyarázta, hogy ezt ezért és ezért nem lehet nyitni. Most már lehet! Nagyon köszönjük a MESTERNEK!!!

Volt kérdésem, nem csak választ kaptam, hanem ötleteket is. Az elképzelésem találkozott a megvalósulással az eredmény egyszerűen fantasztikus. Az elkészült munkába a mai napig gyönyörködöm, pedig már eltelt pár hónap. Pontosság, precízség és a gyorsaság jellemzi a kivitelezőt, a megfizethetőség csak ráadás. Jó szívvel ajánlom mindenkinek!

  • Kocsis Zoltán-Nyílászáró Javítás Pécs

Üzenet küldése a szakembernek

Kocsis Zoltán-Nyílászáró Javítás Pécs