Remax Fortis-Diczenty-Peti Balázs-ingatlanközvetítő

Remax Fortis-Diczenty-Peti Balázs-ingatlanközvetítő
Budapest, Fejér megye, Pest megye
Budapest

A RE/MAX 45 éve a nemzetközi ingatlanpiac egyik legismertebb és legsikeresebb ingatlanértékesítő hálózata. Az eladási mutatók, számadatok tekintetében 1. helyen áll.
Ingatlanirodáink több, mint 118 országra kiterjedő hálózata 130.000 tanácsadót foglalkoztat szerte a világon. A RE/MAX, ügyfeleinknek egyet jelent a minőséggel.

Rendkívül magas szintű szolgáltatást kaptam az egész együttműködés idő alatt, nem csak szakmai téren, hanem precíz, pontos, megbízható, emberi, erkölcsi, partneri, baráti szinten. Az első találkozásunkon tudtam, éreztem, hogy jó kezekben van az ingatlanom. Mert Diána és Balázs nem falakat árulnak, Ők otthont segítenek keresni az ügyfeleik számára. Segítséget nyújtanak, így valami jót akarnak átadni ennek a világnak. Jóból még több jó születik. Nagyon hálás vagyok, KÖSZÖNÖM!

Kinga és Balázs munkájára a profizmus és az ügyfélközpontúság jellemző. Hosszú évek óta igaz barátaink, akikre mindig számíthatunk. Szakmailag kimagaslóak, folyamatosan képzik magukat és számukra nincs lehetetlen küldetés!

Ilyen profi, korrekt, megbízható ingatlanközvetítő irodával még nem találkoztam….Mindenkinek ajánlom! Összetartó, képzett, energikus csapat, nagy jövő áll előttetek! Az iroda megnyitója is szuper volt, köszönöm, hogy részese lehettem!

Nagyon ügyfélbarát hozzáállás, profi szemlélet. Több ilyenre lenne szükség az ingatlanpiacon.

Balázsék egy szuper csapatot hoztak össze, kik szakértelmükkel és lelkesedésükkel egy igazán új, üde és pezsgő színfoltot alkotnak a hazai ingatlanforgalmazás palettáján, stabil nemzetközi hátterű támogatással.
Sok sikert kívánok nektek!

Üzenet küldése a szakembernek

Remax Fortis-Diczenty-Peti Balázs-ingatlanközvetítő