Splendid Design Kft-Garázskapu, központi porszívó

Splendid Design Kft-Garázskapu, központi porszívó
Budapest, Fejér megye, Pest megye
Érd,Budapest

Cégünk fő tevékenysége a garázskapu és kertkapu-technika és a központi porszívó üzletág. Számunkra a legfontosabb, hogy a megrendelő igényeit felmérve, pontosan az Ő elvárásainak a legmegfelelőbb megoldást tudjuk nyújtani, akár garázskapuról akár központi porszívó rendszerről beszélünk.

Küldetésünk

A megrendelők pontosan felmért igényei alapján, határidőre, kiváló minőségben készre szerelt, tartós és jó minőségű beépített automata garázskapuk, kertkapuk és központi porszívórendszerek, melyekkel hosszútávon hozzájárulunk az ügyfeleink kényelméhez, presztízséhez és biztonságához, egészségéhez és mindezt gazdaságosan.
Gyors, precíz és megbízható szervizháttér, amellyel folyamatosan biztosítani tudjuk ügyfeleink berendezéseinek zavartalan, problémamentes működését.

Cégünk 2001-től foglalkozik központi porszívó és garázskapu forgalmazásával.
A központi porszívó rendszereknél a BEAM-Elektrolux termékcsaládot telepítjük és értékesítjük nagy sikerrel, ezenkívül szinte minden más gyártmányú gép és központi porszívórendszernél teljeskörű szolgáltatást nyújtunk.

A garázskapu üzletágban több gyártóval állunk kapcsolatban, pl: HÖRMANN, EcoTor, és EU-DOOR, így mindenki megtalálja az ízlésének és pénztárcájának lemegfelelőbb kaput.
Kertkapu automatizálást is vállalunk, természetesen egy távadóról vezérelhető a garázskapuval. Ezenkívül egész évben folyamatos akciókkal várjuk kedves ügyfeleinket.
TORO automata öntöző rendszereket telepítünk, anyagot értékesítünk.

Üzenet küldése a szakembernek

Splendid Design Kft-Garázskapu, központi porszívó