Burkoló

Angyal Attila burkolás, kőműves munka
Szolnok
Igényes precíz tiszta munkavégzés! Akár több szakteruleten is ! Garanciális munka végzés anyagbeszerzéssel számla képesen!
Baranyi Tamás-Burkoló
Budapest
Burkolás, azon belül is a nagylap burkolás magas fokon, több éves tapasztlattal.    
Lukács Emese-Greenstyle burkolás
Veresegyház
Lukács Emese vagyok, hidegburkoló. Fontosnak tartom a környezet és az egészség védelmét, ezért a hagyományos, jó minőségű anyagok mellett megrendelőimnek lehetősége van tanúsított, környezet- és egészségbarát (bio) anyagokat választani a burkoláshoz. Mert nem mindegy milyen környezetben éli le az ember az életét.
Mészáros Viktor burkoló
Győr
2012 óta dolgozom, sok komplett házfelújításban vettem részt így a burkolás mellett a kisebb kőműves munkákat is szívesen megcsinálom.
Németh István-burkoló
Pest megye
Vállaljuk lakások,családi házak hideg-melegburkolását.Ingyenes helyszíni felmérés, árajánlat készítés,anyagbeszerzés.
Szendrei István-Hidegburkolás
Budapest,Budaörs,Törökbálint
Hideg burkolással foglalkozom immár 17 éve ,vállalok lakások, fürdők konyhák ,nappalik ,garázsok ,teraszok, kerítések burkolását garanciával, anyagbeszerzéssel is.  
Tóth Zoltán ev-Burkolások.hu-Burkoló
Érd
Büszke vagyok profi munkámra, kreatív javaslataimra és az ügyfeleimmel való jó kapcsolatra. Formába öntöm ötleteidet és megvalósítom gondolataid. Remélem elnyerem bizalmadat és megbízóim között üdvözölhetlek. Fontos megemlítenem, hogy munkáimat nem adom tovább alvállalkozóknak, ezért a legmagasabb szintű munkaminőségre számíthatsz tőlem!